Ningbo Qixin Technology Co., Ltd is een hightech particuliere voorraadonderneming die zich bezighoudt met de verwerking van industriële metalen materialen, ons bedrijf heeft een totale investering van RMB 61 miljoen, opgericht in 2000, het industriële gebouw heeft een oppervlakte van meer dan 50.000 vierkante meter. Gelegen in Ninghai Town, Ningbo City, provincie Zhejiang, China met gemakkelijke transporttoegang, op slechts 70 kilometer afstand van de haven van Ningbo. Qixin is een fabrikant die zich toelegt op ontwerp, onderzoek en ontwikkeling, productie, installatie, operatie in een van het bedrijf, heeft een aanzienlijk voordeel in de industriële keten.

Qixin is een OEM-fabrikant die zich richt op metaalfabricage en die allerlei aangepaste plaatwerkonderdelen, stempelonderdelen, lasersnijdiensten, hoge precisie CNC-bewerkingsonderdelen levert,Plaatwerk FabricageService en montage.Diensten op basis van tekeningen en ontwerpen van klanten. Er kan een verscheidenheid aan metalen producten worden gemaakt volgens de eisen van de klant.

Als nationale hightechonderneming heeft het bedrijf 79 patenten verzameld, 12 software-auteursrechten, waarvan 8 de nationale sleuteltests hebben doorstaan. We hebben professionals die een team beheren, ze letten op de productiecyclus van elke bestelling, ze werken de export- en importladingen bij en rapporteren het proces op tijd aan de klant. Het strikte toezicht op elke stap om levering op tijd te garanderen.

Ons bedrijf zet zich in voor de plaatbewerkingsindustrie, houdt zich aan het ontwikkelingsbeleid van "mensgericht, toonaangevend op wetenschap en technologie, eerst kwaliteit, streven naar een beroemd merk", met "de meest betrouwbare producten, de beste service", en werkt van harte samen met alle sectoren om de toekomst te creëren.

Al uw ideeën, ontwerpen, prototypes of monsters, wij zullen het maken. We verwelkomen oprecht vrienden van over de hele wereld om ons bedrijf te bezoeken en met ons samen te werken op basis van wederzijdse voordelen op lange termijn. Welkom om atriale orde met uw tekeningen aan te bieden! U kunt ons de tekening in PDF, CAD, STEPetc sturen. Bestand.