Bushokje

Onze belangrijkste producten zijn onder meer hoogwaardige buitenreclame bushokje met lichtbak, reclame vuilnisbakken, vuilnis sorteerbakken, verkeersborden om er maar een paar te noemen. De verticale structuur van het bedrijf biedt een one-stop-service-oplossing aan haar klanten door diensten te leveren van ontwerpconcepten en technologie-opties + productie + installatie en snelle after-sales service.
Voordelen van onze buitenreclame bushokje:
1.Eenvoudig en nieuw uiterlijk, met standaard gecombineerd ontwerp, flexibel om de lengte en passagierscapaciteit van het bushokje aan te passen.
2. Hoogwaardige materialen, die gebruik maken van gegalvaniseerde stalen ruggengraat en 6063 door de staat gecertificeerde aluminium lichtbak, stabiel, is veilig en duurzaam.
3. Het is van toepassing op gemeentelijke stroomvoorziening of zonne-energievoorziening, waarbij de hommization en het gevoel voor wetenschap en technologie worden benadrukt door verzonken verlichtingsontwerp.
3. Toepassing: luchthaven, station, metro, metro, supermarkt, winkelcentrum, tentoonstelling ... enz.
4. Buitenreclame bushokje is een goed hulpmiddel voor reclame, omdat het service biedt voor de wachtende bus en tegelijkertijd de AD laat zien. Het kan worden geleverd met de led-lichtbak, posterframe of LCD om te laten zien. Het kan het ontwerp en de grootte worden aangepast.
U bent van harte welkom om op maat gemaakte Bushokje van Ningbo Qixin te kopen. Wij zijn een van de fabrikanten en leveranciers van OEM of ODM Bushokje in China. Als een nationale onderneming voor geavanceerde technologie heeft het bedrijf 79 patenten en 12 software-auteursrechten verzameld, waarvan 8 nationale belangrijke inspecties hebben doorstaan. Daarom moeten onze producten een stijlvolle kwaliteit hebben, zodat u met vertrouwen kunt kopen. We hebben onze eigen fabriek, de industriële fabriek heeft een oppervlakte van meer dan 50.000 vierkante meter, dus we kunnen de producten die u koopt zeker op tijd leveren. Als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over onze producten, kan ik u een prijslijst bezorgen en we zullen u een goedkope prijs geven. Onze producten zijn de nieuwste, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, en we kijken ernaar uit om met u samen te werken.