Vuurplaats

Gebruik deze draagbare kampvuurplaats om altijd en overal warm te blijven. Het is duurzaam roestvrij, plat verpakt, en is lichtgewicht en compact. Misschien is je oude vuurplaats belachelijk zwaar of omvangrijk, of het is een van die dunne die gewoon niet lang meegaat – alles wat minder dan 316 roestvrij staal is, roest binnen enkele maanden weg, of is gewoon te zwaar om je druk over te maken. Dan is het tijd om te upgraden en uw leven gemakkelijker te maken.
De Fire pit is een slimme mix van slim ontwerp, draagbaarheid en kracht. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal 316, het is lichtgewicht en compact, maar duurzaam in outback-omstandigheden en zoute omgevingen. Het duurt ook niet lang om af te koelen, als je haast hebt om je kamp in te pakken en te vertrekken.
Met een dikte van 3 cm past hij netjes in zijn canvas draagtas - waardoor het het gemakkelijkste stuk is om in uw auto of bestelwagen in te pakken. De vuurkorf bestaat uit vier delen en kan in een paar minuten in elkaar worden gezet - zo eenvoudig dat zelfs een 5-jarige het zou kunnen bedenken. Geschikt voor hout, hitteparels of houtskool. Sluit hem aan op je BBQ met behulp van de Patio Kit, en kook boven op je vuurkorf.
U bent van harte welkom om op maat gemaakte Vuurplaats van Ningbo Qixin te kopen. Wij zijn een van de fabrikanten en leveranciers van OEM of ODM Vuurplaats in China. Als een nationale onderneming voor geavanceerde technologie heeft het bedrijf 79 patenten en 12 software-auteursrechten verzameld, waarvan 8 nationale belangrijke inspecties hebben doorstaan. Daarom moeten onze producten een stijlvolle kwaliteit hebben, zodat u met vertrouwen kunt kopen. We hebben onze eigen fabriek, de industriële fabriek heeft een oppervlakte van meer dan 50.000 vierkante meter, dus we kunnen de producten die u koopt zeker op tijd leveren. Als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over onze producten, kan ik u een prijslijst bezorgen en we zullen u een goedkope prijs geven. Onze producten zijn de nieuwste, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, en we kijken ernaar uit om met u samen te werken.