Oprijplaten

We gebruiken hoogwaardige aluminium materialen met een hoge trek- en druksterkte. De laadbruggen zijn licht van gewicht, corrosiebestendig en gaan lang mee.
Afdekkingen voorkomen dat gebruikers bekneld raken tijdens het hanteren. De kleur van de dekking kan worden aangepast.
Laadhellingen zijn verbonden door 304 roestvrijstalen schroeven. Handige montage en demontage. Binnen een bepaalde lengte kan het zelf worden gemonteerd tot de gewenste lengte.
De bevestigingsplaat van de laadklep kan worden bevestigd volgens de omstandigheden op de locatie. Voorkom dat de oprijplaat eraf glijdt tijdens het lopen. Laadhellingpaneel ontworpen om ongelijk te zijn. Verklein het oppervlak van de oprit om de druk op de voetzool te verhogen, de wrijving te vergroten en uitglijden te voorkomen.
U bent van harte welkom om op maat gemaakte Oprijplaten van Ningbo Qixin te kopen. Wij zijn een van de fabrikanten en leveranciers van OEM of ODM Oprijplaten in China. Als een nationale onderneming voor geavanceerde technologie heeft het bedrijf 79 patenten en 12 software-auteursrechten verzameld, waarvan 8 nationale belangrijke inspecties hebben doorstaan. Daarom moeten onze producten een stijlvolle kwaliteit hebben, zodat u met vertrouwen kunt kopen. We hebben onze eigen fabriek, de industriële fabriek heeft een oppervlakte van meer dan 50.000 vierkante meter, dus we kunnen de producten die u koopt zeker op tijd leveren. Als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over onze producten, kan ik u een prijslijst bezorgen en we zullen u een goedkope prijs geven. Onze producten zijn de nieuwste, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, en we kijken ernaar uit om met u samen te werken.