Metalen doos en behuizingskabinet

Onze serie metalen kisten en behuizingskasten verkopen goed in binnen- en buitenland. We hebben veel soorten behuizingen en kunnen ook OEM- en ODM-service bieden. Vertrouw op ons om uw deel, volgens uw schema, voor uw budget te maken. Stuur uw elektrische metalen behuizing op om een ​​bod uit te brengen.
Zijn uitstekende materiaal roestvrij staal 205/304/316L, koudgewalst staal breidde ook de levensduur van het product aanzienlijk uit. De dikte van de kast is 1,0-1,5 mm. Oppervlaktebehandeling van metalen doos en metalen kast kan primaire kleur, draadtrekken, polijsten, zand blazen... Onze producten zijn allemaal gemaakt door 's werelds geavanceerde apparatuur en geschoolde werknemers. Dit geeft een grote garantie voor onze kwaliteit en efficiëntie.
Metalen doos en behuizingskast kunnen worden aangepast met verschillende materialen, montageplaat kan worden toegevoegd, gaten kunnen worden geopend volgens specifieke doeleinden, zeer nauwkeurige afdichtring wordt rondom aangenomen, waterdicht, veiligheidsscharnier, drietraps hoog veiligheidsdeurslot.
U bent van harte welkom om op maat gemaakte Metalen doos en behuizingskabinet van Ningbo Qixin te kopen. Wij zijn een van de fabrikanten en leveranciers van OEM of ODM Metalen doos en behuizingskabinet in China. Als een nationale onderneming voor geavanceerde technologie heeft het bedrijf 79 patenten en 12 software-auteursrechten verzameld, waarvan 8 nationale belangrijke inspecties hebben doorstaan. Daarom moeten onze producten een stijlvolle kwaliteit hebben, zodat u met vertrouwen kunt kopen. We hebben onze eigen fabriek, de industriële fabriek heeft een oppervlakte van meer dan 50.000 vierkante meter, dus we kunnen de producten die u koopt zeker op tijd leveren. Als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over onze producten, kan ik u een prijslijst bezorgen en we zullen u een goedkope prijs geven. Onze producten zijn de nieuwste, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, en we kijken ernaar uit om met u samen te werken.