OEM/ODM plaatwerk fabricage

Ningbo Qixin is een onderneming die gespecialiseerd is in OEM / ODM-plaatwerkfabricage. Het produceert voornamelijk de OED- en ODM-producten volgens de eisen van de klant. We zijn voornamelijk bezig met producten van staal, roestvrij staal, koper, aluminium en zinklegering, gieten, smeden, stempelen en bewerken .
Toepassingsgebieden van OEM / ODM plaatwerkfabricage zijn onder meer: ​​​​petrochemie, engineering, gietstukken in de scheepvaartindustrie: zoals waaier, pomp, klep, afvoerputje, flens; onderdelen voor transmissiemachines; gietstukken voor keuken- en voedingsindustrie; auto-onderdelen; onderdelen voor landbouwmachines, enz. .
Ons bedrijf heeft een totale investering van RMB 61 miljoen, opgericht in 2000, het industriële gebouw heeft een oppervlakte van meer dan 50, 000 vierkante meter. Gelegen in Ninghai Town, Ningbo City, provincie Zhejiang, China met gemakkelijke transporttoegang, op slechts 70 kilometer afstand van de haven van Ningbo.

U bent van harte welkom om op maat gemaakte OEM/ODM plaatwerk fabricage van Ningbo Qixin te kopen. Wij zijn een van de fabrikanten en leveranciers van OEM of ODM OEM/ODM plaatwerk fabricage in China. Als een nationale onderneming voor geavanceerde technologie heeft het bedrijf 79 patenten en 12 software-auteursrechten verzameld, waarvan 8 nationale belangrijke inspecties hebben doorstaan. Daarom moeten onze producten een stijlvolle kwaliteit hebben, zodat u met vertrouwen kunt kopen. We hebben onze eigen fabriek, de industriële fabriek heeft een oppervlakte van meer dan 50.000 vierkante meter, dus we kunnen de producten die u koopt zeker op tijd leveren. Als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over onze producten, kan ik u een prijslijst bezorgen en we zullen u een goedkope prijs geven. Onze producten zijn de nieuwste, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, en we kijken ernaar uit om met u samen te werken.