Gereedschapskisten

Aluminium gereedschapskisten zijn de beste aanvulling op de inventaris van elke werkman. Deze box is krachtig gebouwd en bestand tegen de zwaarste omstandigheden. Gemaakt om bestand te zijn tegen de veeleisende werkomgevingen van Australische tradities. Alle naden zijn volledig gelast voor optimale duurzaamheid. Veiligheid wordt gegarandeerd door premium roestvrijstalen stootscharnieren en T-LOCK-systeem. Bescherming tegen weersinvloeden wordt geboden door een stevige rubberen voering en strak gemonteerde slotkappen. Vervaardigd van aluminium traanplaat van commerciële kwaliteit.
De gereedschapskisten van aluminiumlegering zijn gemaakt van volledig aluminiumlegeringsmateriaal, met een laag gewicht, een sterk draagvermogen, een mooi uiterlijk en een redelijke ontwerpstructuur. Vanwege de unieke eigenschappen van de gereedschapskist van aluminiumlegering, wordt de technologie-inhoud steeds hoger, wat een beter beschermend effect heeft op het transport en het gebruik van het product. Het is een ideale box voor diverse high-end producten.
Lichtgewicht aluminium gereedschapskisten kunnen perfect worden geïnstalleerd op pick-up trucks, trailers, pompwagens, enz. om een ​​verscheidenheid aan gereedschappen op te bergen, zoals laad- en losgereedschap, houten planken, veiligheidskettingen, vijzels, moersleutels, koevoeten en zelfs vakanties. Camping benodigdheden.
U bent van harte welkom om op maat gemaakte Gereedschapskisten van Ningbo Qixin te kopen. Wij zijn een van de fabrikanten en leveranciers van OEM of ODM Gereedschapskisten in China. Als een nationale onderneming voor geavanceerde technologie heeft het bedrijf 79 patenten en 12 software-auteursrechten verzameld, waarvan 8 nationale belangrijke inspecties hebben doorstaan. Daarom moeten onze producten een stijlvolle kwaliteit hebben, zodat u met vertrouwen kunt kopen. We hebben onze eigen fabriek, de industriële fabriek heeft een oppervlakte van meer dan 50.000 vierkante meter, dus we kunnen de producten die u koopt zeker op tijd leveren. Als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over onze producten, kan ik u een prijslijst bezorgen en we zullen u een goedkope prijs geven. Onze producten zijn de nieuwste, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, en we kijken ernaar uit om met u samen te werken.